Hiusten muotoilu

Tarjoamme monipuolisia hiustenmuotoilupalveluja, jotka sopivat sekä perinteisiin että moderneihin tyyleihin. Käytämme vain parhaita tuotteita ja tekniikoita varmistaaksemme, että saat juuri haluamasi tyylin.

Kuvaus

Tarjoamme kattavat hiustenmuotoilupalvelut, jotka sopivat kaikille asiakkaille ja kaikkiin tarpeisiin. Haluamme, että asiakkaamme tuntevat olonsa rentoutuneiksi ja tyytyväisiksi, ja siksi panostamme laadukkaisiin tuotteisiin ja palveluihin. Meiltä saat aina ajankohtaiset tyylit ja henkilökohtaisen palvelun.

Viikset

Tarjoamme laadukkaita viiksienhoitopalveluja, jotka pitävät viiksesi siisteinä ja tyylikkäinä. Käytämme huolella valittuja tuotteita parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tavallinen hiusleikkaus

Meiltä saat perinteiset hiustenleikkauspalvelut, jotka sopivat kaikenikäisille ja kaikkiin hiustyyppeihin. Taitavat parturimme toteuttavat toiveesi tarkasti ja huolellisesti.

Saksileikkaus

Erikoisosaamiseemme kuuluu saksilla tehtävät leikkaukset, jotka mahdollistavat tarkemman ja yksilöllisemmän lopputuloksen. Tämä palvelu sopii erityisesti niille, jotka arvostavat huoliteltua ja persoonallista tyyliä.

Expert Team Services

We do fast phone repair. In most cases,

Hair Cut

17

$

MONTHLY

Hair Colour

22

$

MONTHLY

Beard Styling

27

$

MONTHLY

Älä menetä saamasi tarjouksen etuja. Niitä tarjotaan vain tietyn ajanjakson.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Laivalahdenkaari 13, 00810 Helsinki

Copyright © 2024, Salon Ranta Powered by Goop Oy