Parta & Viikset

Tarjoamme kattavia parturipalveluita, jotka kattavat kaiken parran muotoilusta ja trimmaamisesta viiksien leikkaamiseen. Käytämme parhaita tuotteita varmistaaksemme tyylikkään ja siistin lopputuloksen.

Kuvaus

Tarjoamme laadukkaita parturi- ja viiksienhoitopalveluita, jotka räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Käytämme vain parhaita tuotteita ja tekniikoita, jotta lopputulos olisi mahdollisimman tyylikäs ja kestävä. Tavoitteemme on tarjota asiakkaille miellyttävä ja rentouttava kokemus jokaisella käyntikerralla.

Viikset

Tarjoamme kattavan viiksienhoitopalvelun, joka varmistaa, että viiksesi ovat aina parhaimmillaan. Käytämme korkealaatuisia tuotteita ja tekniikoita, jotka sopivat erityisesti viiksien hoitoon.

Tavallinen hiusleikkaus

Tarjoamme myös perinteisiä hiustenleikkauspalveluja, jotka sopivat kaikille tyyleille ja tarpeille. Ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että saat juuri sellaisen hiustenleikkauksen kuin haluat.

Saksileikkaus

Erikoisosaamistamme ovat saksilla tehtävät hiustenleikkaukset, jotka antavat tarkemman ja siistimmän lopputuloksen. Tämä palvelu sopii erityisesti niille, jotka haluavat yksilöllisen ja huolitellun tyylin.

Asiantuntijatiimi palveluksesassi

Älä menetä saamasi tarjouksen etuja. Niitä tarjotaan vain tietyn ajanjakson.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Laivalahdenkaari 13, 00810 Helsinki

Copyright © 2024, Salon Ranta Powered by Goop Oy